FORFATTEREN

 

Jeg er absolut debutant som forfatter, hedder Finn Jul Hjortsøe og er 57 år gammel. Det eneste jeg før har skrevet gennem tiden er en masse artikler om lokalhistorie, musik og andet der fylder min nostalgiske hjerne på mine hjemmesider taxafinn.dk og glamrocker.dk. Jeg har været i både TV, radio og diverse aviser med mine meritter, men aldrig fået udgivet en bog. 

Jeg er naturligvis meget stor Kim-fan og er bare så stolt og lykkelig over at fået mulighed for at føre min barndoms favorit-bogserie videre her mange år efter de sidste bøger udkom. Jeg er så heldig at være kommet ind i kredsen omkring den oprindelige forfatters familie og venner og ikke mindst er jeg blevet private venner med tegneren Mogens Amdi Thorsens søn Kim, som bøgerne i sin tid blev opkaldt efter.

Jeg kniber jævnligt mig selv i armen når jeg tænker på mig selv som Kim-forfatter, det er en drøm jeg ikke engang turde tænke da jeg som teenager på Falkoner Alle på Frederiksberg tyggede mig gennem bøgerne gang på gang og drømte mig op i fiskerlejet til Kim, Erik, Brille og ikke mindst den skønne Katja i de skønne 1970´ere.

Ud over Kim-bøgerne har jeg lavet en del lokalhistoriske bøger, det kan man læse mere om på min hjemmeside

 

Du kan læse meget mere om de nye Kim-bøgers tilblivelse på vores FACEBOOK-side.

            

 

 

Tilbage til forsiden